29 Mayıs 2014 Perşembe

3. Nesil Yollara Çıkıyor

Tümü ile yenilenen ve fonksiyonel özellikler eklenen 3. nesil Yeni Jazz, geçen hafta Tayland'da satılmaya başlandı. Ağustos 2014 de ise Endonezya'da piyasaya çıkacak. Haziran ayında verilecek karar ile Temmuz ayı başında, ön rezervasyon kayıtları alınabilecek.


Yeni Jazz, 6 hava yastığı, EBD, G-Force kontrol sistemi, araç denge kontrol sistemi, EPS, acil stop sinyal sistemi, ABS gibi temel çağdaş özellikler barındırıyor. 7" dokunmatik ekranlı multimedya sistemi, akıllı telefon ara yüzü, akıllı telefonlar için "HondaLink" sesli ve video destekli konut işlevleri, HDMI girişi ve SIRI gibi teknolojik donanımları içeriyor.

Akıllı kart ile giriş, 4 farklı şekilde ayarlanabilir sürücü koltuğu pozisyonu, akıllı telefon tutucu, tablet bilgisayar kutusu, 9 bardak tutucu, yol bilgisayarı ve otomatik klima gibi özellikler sunuyor.

Yeni Jazz 1.5 lt benzinli motor ile güçlendirilmiş. Bu sayede 4600 devirde 145 Nm tork ve 6600 rpm'de 120 BG çekiş gücü sağlıyor. Dizel motor seçemeği ise belirli ülkeleri kapsıyor. 5 ileri düz vites ve CVT şanzıman seçenekleri ile satışa sunuluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder