19 Şubat 2015 Perşembe

Honda Jazz Hakkında Söz Sizde

Sizi Honda Jazz almaya ya da almayı düşünmeye yönlendiren ne oldu? Görüş ve düşüncelerinizi yorum olarak paylaşmanızı bekliyoruz.


Şimdi söz sizde...!

4 yorum:

  1. Sınıfının en geniş iç ve bagaj hacmine, en az yakıt tüketimine, en fazla donanımına sahip olan aracı.. Honda Jazz.. Honda tescilli sihirli koltukları sayesinde yük taşımaya elverişli ve çok kullanışlı. Daha ne olsun?

    YanıtlaSil
  2. Acil gelmesini bekliyorum. 10 yıl bindim bir kere kalmadım. Aradım üst model otomatiği 55000 tl den piyasaya girecekmiş. Heycanla bekliyoruz.

    YanıtlaSil
  3. Ben bel fitigi ve bel kaymasi olan bir kisiyim .Rahatsizligim sol tarafimda oldugundan sol bacagimi rahat kullanamiyorum.Bunun icinde otomatik ve kullanisli bir arac istiyorum.Yeni jaza karar verdim gelis tarihi, fiyati,donanimi ve motor secenekleri hakkinda bilgi almak istiyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Alper Bey, öncelikle geçmiş olsun. 3. nesil Honda Jazz'ın sonbahar aylarında gelmesini bekliyoruz. Fiyat için kesin bir şey söyleyebilmek ne yazık ki mümkün değil. Konuşulanlar ise tahminlerden ibaret. Donanım konusunda bilgi edinmek için lütfen blog sayfalarımızdaki paylaşımlarımıza gözatın.

      Sil