16 Haziran 2019 Pazar

Honda'nın Yeni Modeli X-NV

Honda yeni modeli olan X-NV konseptinin dünya prömiyerini Auto Shanghai 2019'da sergiledi. Honda Motor China Technology ve Dongfeng Honda tarafından ortaklaşa geliştirilen X-NV Concept, ilk seri üretim olan EV modeli için bir konsept modeldir. Dongfeng Honda, bu modeli yalnızca Çin pazarına sunacak. X-NV 'nin 2019'un ikinci yarısında Çin piyasasında satışa sunulması planlanıyor.

 
Auto Shanghai 2019 fuarında ki Honda standında ayrıca, 2019 yılının sonunda Çin’de satışa çıkması planlanan Odyssey Hybrid’in Çin galasında (GAC Honda’nın bir ürünü) ikinci nesil Honda CONNECT’i görebilecekleri bir stand yer alıyor.
 
Geçtiğimiz yıl, Honda, “2025 yılına kadar piyasaya 20'den fazla elektrikli model getirecek” olan Çin'de elektrifikasyon orta vizyonunu açıkladı. Bu vizyona dayanarak, GAC Honda, Çin pazarı için özel olarak geliştirilen bir EV'yi tanıttı. VE-1, geçen yıl, ve Honda da 2020'den başlayarak plug-in hibrid modelleri piyasaya sürmeyi planlıyor.
 
Ayrıca Honda, otomobillere ek olarak, geçtiğimiz yıl V-GO elektrikli motosiklet ve Transcooter elektrikli mikro mobilite ürününü tanıttı. Honda, çok çeşitli mobilite ürünlerinin elektrifikasyonunu daha da hızlandıracak.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder