29 Kasım 2014 Cumartesi

Honda Aktif Yol Yardım Hizmeti

Honda sahibi olmak sadece ileri teknolojiye sahip bir otomobile sahip olmak değildir. Honda sahibi olmak, Honda ailesinin bir parçası olmak ve siz Türkiye’nin neresindeyseniz bizim de sizin yanınızda olmamız demektir.


Yolculuklarınızda başınıza gelebilecek her tür olumsuzluk için bizleri arayabileceğiniz Honda Aktif Acil Yol Yardım Çağrı Merkezi 0212 23 HONDA (0212 234 66 32) hattımızla bir aksilik durumunda 7/24 bizlere ücretsiz ulaşabilirsiniz.

Garanti Kapsamında Bir Arıza Söz Konusu Olduğunda Verilen Hizmetler:

Aracınızın belirlenen arızası garanti kapsamında ise 24 saat yol yardım hizmetlerini içeren Honda Aktif Acil Yol Yardım hizmeti, ücretsiz temin edilmektedir.Aracınıza yerinde müdahale edilebiliyorsa, yol yardım hizmeti olay yerine gönderilir.

Aracınız bulunduğu yerde onarılamıyorsa aşağıdaki hizmetlerden yararlanabilirsiniz
    1. Çekici Hizmeti
    Aracınızın servise çekilmesi için çekici gönderilir ve en yakın servise çekilir.

    2. Ulaşım Hizmeti
    Bir yolculukta ve ikamet ettiğiniz şehirden farklı bir şehirdeyseniz ve aracınız serviste aynı gün tamir edilemiyorsa, gitmek istediğiniz noktaya ve sonrasında aracınızı geri almak için yetkili servise kadar olan ulaşım organizasyonu ve ulaşım masrafları tarafımızdan karşılanmaktadır. 

    3. Konaklama Hizmeti
    Bir yolculukta ve ikamet ettiğiniz şehirden farklı bir şehirdeyseniz ve aracınız serviste aynı gün tamir edilemiyorsa ve bizden konaklama talep ediyorsanız, rezervasyondan başlayarak tüm konaklama organizasyonu ve masraflarınız Honda tarafından karşılanmaktadır.

    4. Kiralık Araç Hizmeti
    Bir yolculukta ve ikamet ettiğiniz şehirden farklı bir şehirdeyseniz tamiri 5 iş gününü geçen arızalarda kiralık araç talepleriniz karşılanır.
      Kaza veya Garanti Kapsamı Dışında Kalan Durumlarda Verilen Hizmetler:

      İsterseniz çekici hizmeti isterseniz de ulaşım veya konaklama gibi hizmetlerimizden talep edin, tahmini bedelleri önceden bildirilip tarafınızdan onayı alındıktan sonra belirttiğimiz tüm hizmetlerimiz prosedürler dahilinde Honda tarafından verilmektedir. 

      Hiç yorum yok:

      Yorum Gönder