24 Ekim 2011 Pazartesi

Yeni Toyota Yaris Kasım'da Türkiye Yollarında















Toyota'nın B segmentindeki temsilcisi Yaris, 3. nesliyle Türkiye pazarına sunuluyor. 2011 yılının son aylarında ''Yeni Yaris... Yeni Toyota...'' konseptiyle pazara giriş yapmaya hazırlanan Yeni Yaris'in boyu 100 milimetre artarak 3 bin 855 milimetreye ulaştı.

Yeni Yaris, 4,7 metrelik dönüş yarıçapı ile şehir yaşamı için yüksek manevra kabiliyeti sunarken, aerodinamik verimlilikte ise 0.287 cd sürtünme katsayısı değerine sahip.















Yeni Toyota Yaris, Life, Fun, Cool ve Style olmak üzere 4 farklı donanım seviyesinin yanı sıra müşterilerin ihtiyaçlarına uygun olarak geliştirilmiş geniş spektrumlu ve erişilebilir opsiyonel donanım paketleri ile sunulacak.

Avrupa'da tasarlanan ve Toyota'nın Fransa'daki Valenciennes Fabrikası'nda üretilen Yeni Yaris, 1.0 lt VVT-i, 1.33 lt VVT-i ve 1.4 D-4D turbodizel olmak üzere üç motor seçeneği ile Türkiye yollardaki yerini alıyor. Yeni Toyota Yaris, 30 bin 900 liradan başlayan fiyatı ile rakabetçi olacağını ortaya koyuyor. Üstelik Yeni Yaris'in karma yakıt tüketimi ise sadece 3.8 lt/100 km.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder